پایونیر وعده نسل بعدی سرگرمی داخل اتومبیل تجربه است که اتصال به یک سطح کاملا جدید به ارمغان می آورد

گل سرسبد AVH-X8750BT چند رسانه ای گیرنده ترین ویژگی های بسته بندی گیرنده های چند رسانه ای که تا کنون توسط پایونیر ارائه شده است.

AVH-X8750BT_RCRDRI_white_left_A1-featured

AVH-X8750BT

پایونیر الکترونیک، به یک رهبر در الکترونیک خودرو پس، امروز اعلام کرد راه اندازی جدیدترین پرچمدار مدل گیرنده چند رسانه ای آن – AVH-X8750BT.

نسل جدید گیرنده چند رسانه ای برای گسترش اتصال گوشی های هوشمند و قابلیت های صوتی و تصویری افزایش یافته در WVGA لمسی روشن جدید panel.The ویژگی های جدید شامل AppRadio® Modeand AppRadio®LIVE پایونیر، فن آوری نرم افزار کنترل انقلابی پایونیر که اجازه می دهد تا به کاربران برای برنامه های کاربردی موبایل به طور مستقیم دسترسی سازگار و محتویات را از سمت راست داشبورد ماشین. Thelatest ارائه نیز همراه با قابلیت های پیشرفته بلوتوث ®، سازگاری MirrorLink® و پخش فایل FLAC بسته بندی شده.

“پایونیر همیشه قصد دارد تا firstto ارائه محصولات نوآورانه به مشتریان خود، گفت:” آقای Muralidhar سرگرمی، مدیر کل، برنامه ریزی محصول و گروه بازاریابی، پایونیر GULF FZE با مسئولیت. با AVH-X8750BT، Pioneeris یکی از تولید کنندگان پیشرو به پیاده سازی یک طیف گسترده ای از یکپارچگی گوشی های هوشمند جدید را به پس در فاصله گیرنده است.

شدن گیرنده نسل های چند رسانه ای پایونیر ارائه می دهد بسیاری از ویژگی های جدید را که اتصال، راحتی، و تجربه صوتی / تصویری به یک سطح کاملا جدید:

• حالت AppRadio و AppRadioLIVE
    شدن گیرنده پایونیر را برآورده سازد و پاسخ تمام سوالات از اتصال. برای کاربران در کشورهای که هیچ دسترسی به اپل CarPlay و Android Auto دارند، آنها می توانند در AppRadioMode پویا پایونیر و AppRadioLIVE برای اتصال با گوشی های هوشمند خود تکیه می کنند نمایش رایگان و منحصر به فرد .Pioneer را از AppRadio حالت letsusers و کنترل برنامه های شخص ثالث به دستگاه های گوشی های هوشمند سازگار خود نصب در هر دو سیستم عامل iOS و آندروید به طور مستقیم از طریق صفحه نمایش لمسی صفحه نمایش هر گیرنده. AppRadioLIVE یک نرم افزار اختصاصی طراحی شده توسط پایونیر به ارائه بهینه سازی دسترسی به محتوای برای رانندگان است. این مصالح مطالب را از طریق یک رابط تعاملی جدید به چهار ربع تقسیم، اجازه می دهد تا کاربران را به سوئیچ بین مجموعه ای از نقشه برداری، موسیقی، اطلاعات اخبار و رویدادهای تقویم برنامه به طور همزمان.
  • صفحه نمایش لمسی پنل بهینه سازی برای ادغام گوشی های هوشمند
    مدل گل سرسبد جدید ارائه می دهد، WVGA روشن صفحه لمسی جدید فراهم می کند که روشن تر، رنگ های زنده بیشتر و افزایش حساسیت به لمس، و آن را بیشتر از پاسخ پانل های لمسی مقاومتی سنتی است.
  • قابلیت پیشرفته بلوتوث
    برای به حداکثر رساندن گزینه های اتصال و کیفیت تماس برای ارتباط دست آزاد و جریان های صوتی بی سیم در دسترس در گوشی های هوشمند محبوب ترین های امروز، گیرنده AVH-X8750BT ویژگی های بلوتوث AVRCP 1.4 به ارائه در حال مشاهده قابلیت کتابخانه رسانه کاربر و HFP 1.6 با پهنای باند صوتی برای واضح تر کیفیت کلی صدا، آن را آسان تر به رسمیت شناختن و درک صدای در هنگام مکالمه.
  • برتر صوتی و تصویری عملکرد
    شامل قابلیت های گسترده پخش، کاربران هرگز به سازش در کیفیت نشان می دهد و آهنگ های مورد علاقه خود را دوباره. AVH-X8750BT دارای سازگاری با با بیشترین تعداد از کدک های ویدئویی HD صوتی و کامل با وضوح بالا در بازار تا به امروز. این طیف گسترده ای از فرمت های فایل سازگار شامل MPEG4، H.264 (های FULLHD)، WMV، MKV و FLAC (فقط USB)، از بین بردن بدون هیچ زحمتی از تبدیل فایل. AVH-X8750BT پایونیر برای اولین بار در صنعت را ارائه پخش فایل های به عنوان با وضوح بالا FLAC کد گذاری تا 192kHz / 24 بیت و ارائه خروجی پخش در بالا CD quality.Speakers با یک خودکار قابلیت تنظیم زمان نصب، به طوری که صدا است از تمام بلندگوها می رسد گوش راننده در هماهنگی کامل. علاوه بر این به صدا کیفیت، دوست داران واقعی موسیقی خوشحالم که می دانم thatwith پیشرفته لمسی از ویژگی های عملیات اسلاید منحصر به فرد خواهد بود، آنها می توانند طعم بیشتر به موسیقی خود را با 13 باند اکولایزر گرافیکی را با توجه به خلق و خو و سبک از بهترین لیست پخش خود.
  • پارکینگ Assistand بهبود کنترل روی فرمان
    با ورودی دوربین دوگانه برای جلو و دوربین عقب نصب شده است، AVH-X8750BT دو دید دوربین با خطوط راهنمای برای کمک parking.Drivers نیز وادار به کنترل توابع بیشتری طور مستقیم از طریق فرمان نشان می دهد. علاوه بر ارائه توابع معمول از بازی و پرش آهنگ آهنگ، رانندگان هم اکنون می توانید پیکربندی دکمه خود را به عقب و حتی منبع AV را انتخاب کنید.

دسترسی:
پایونیر AVH-X8750BT چند رسانه ای گیرنده از ماه مارس 2015 در نمایندگی های پایونیر مجاز در دسترس خواهد بود.

تکذیبنامهها:

• هنوز سیستم پایونیر خود را استفاده کنید اگر انجام این کار توجه خود را به هیچ وجه از بهره برداری ایمن از وسیله نقلیه خود را منحرف سازد. همیشه قوانین رانندگی ایمن را مشاهده کند. در برخی از کشورها، عملیات مشخصی از دستگاه در هنگام رانندگی ممکن است غیر قانونی است. که در آن مقررات اعمال می شود، آنها باید اطاعت شود.
  • پایونیر کند سازگاری با تمام دستگاه های ذخیره سازی انبوه USB تضمین نمی کند و هیچگونه مسئولیت برای هر گونه از دست دادن داده ها بر روی رسانه ها بازیکن، گوشی های هوشمند، و یا دستگاه های دیگر در حالی که با استفاده از گیرنده.
  • قابلیت بلوتوث ® نیاز به یک تلفن همراه بلوتوث را فعال کنید سازگار است. برخی از ویژگی های بلوتوث ممکن است توسط تمام دستگاه های بلوتوث را فعال کنید سازگار پشتیبانی می شود، و / یا قابلیت های از جمله ویژگی های ممکن است در دستگاه های خاص و یا حامل های بی سیم خاص محدود.
  • از AppRadio نرم افزار در دسترس از آیتونز ® فروشگاه App و GooglePlay ™ است. لطفا در شرایط اتصال به اینترنت استفاده کنید. از AppRadio برنامه و برنامه های سازگار ممکن است در برخی از کشورها در دسترس باشد.
  • در پیشنهاد خود برای ارائه به مشتریان بهترین، پایونیر به طور مداوم به دنبال برنامه های جدید سازگار برای به حداکثر رساندن سرگرمی داخل اتومبیل. برای لیست به روز شده از برنامه های کاربردی موجود در کشور خود، لطفا به از AppRadio برنامه، شاخه های محلی و یا توزیع کنندگان پایونیر سرگرمی داخل اتومبیل مراجعه کنید.
  • پایونیر چند رسانه ای رسیور برای تنها گوشی های هوشمند انتخاب آندروید می باشد. سازگاری با گوشی های هوشمند آندروید متفاوت است. لطفا با پایونیر نمایندگی های مجاز محلی برای اطلاعات بیشتر.

PIONEER و از AppRadio علائم تجاری ثبت شده از پایونیر Corporation می باشند.
آندروید و گوگل بازی ™ علامتهای تجاری شرکت Google است.
Bluetooth علامت تجاری ثبت شده .Bluetooth SIG، Inc است.
اپل، آی فون و سیری تجاری اپل، ثبت شده در ایالات متحده و دیگر کشورها هستند.
برای MirrorLink و برای MirrorLink علائم تجاری از اتومبیل اتصال کنسرسیوم LLC می باشد.
iOS® نسخه یک علامت تجاری یا علامت تجاری ثبت شده سیسکو در ایالات متحده و کشورهای دیگر است و تحت مجوز استفاده می شود.

درباره حالت AppRadio

تکنولوژی انحصاری انقلابی پایونیر، حالت AppRadio (که قبلا به عنوان حالت برنامه Advanced شناخته می شود) در اتومبیل اتصال به آی فون و انتخاب کاربران گوشی های هوشمند آندروید، اجازه می دهد آنها را به راحتی و با خیال راحت در اختیار گوشی های هوشمند و برنامه های خود را از طریق گیرنده های پایونیر چند رسانه ای. درست به چشم انداز خود را از توسعه ماشین متصل برای کاربران آن، پایونیر با توسعه دهندگان نرم افزار تیمی را به ارائه سازگاری با بسیاری از امروز محبوب ترین برنامه های در خودرو، در حالی که در حال توسعه یک کاتولوگ افزایش از برنامه های سازگار برای برنامه های آینده. برای استفاده از حالت AppRadio، کاربران به سادگی نرم افزار از AppRadio رایگان پایونیر بر روی آی فون یا آندروید دستگاه خود را دانلود کنید و اتصال به یک حالت گیرنده سازگار پایونیر AppRadio با استفاده از کابل رابط مناسب برای باز کردن قدرت از برنامه های سازگار حق را از خط تیره از اتومبیل خود را.

برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا www.appradiomode.com .

درباره AppRadioLIVE

AppRadioLIVE یک برنامه اختصاصی که اجازه می دهد تا کاربران بیشتری برای لذت بردن از محتوای پویا در اتومبیل های خود است. AppRadioLIVE است به خصوص برای کاربران در فاصله گیرنده سازگار پایونیر طراحی شده است. برای استفاده از AppRadioLive، کاربران آندروید به دانلود AppRadioLIVE و آخرین برنامه از AppRadio از فروشگاه Google Play و راه اندازی آن در از AppRadio. کاربران آی فون به سادگی به دانلود نرم افزار AppRadioLIVE به روز شده از فروشگاه iTunes برنامه های و راه اندازی آن به طور مستقیم در صفحه نمایش لمسی گیرنده. برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا www.appradiomode.com/appradiolive

در مورد Pioneer GULF FZE با مسئولیت گیم

بازوی شرق میانه از پایونیر شرکت، پایونیر GULF FZE، (PGF) کسب و کار اصلی صنایع صوتی و تصویری را پوشش می دهد با طیف متنوع از محصولات شامل محصولات مربوط به دی وی دی، سیستم های استریو خانه، بلندگو، صوتی و تصویری اتومبیل تجهیزات بصری و DJ. در خط با فلسفه گروه شرکت های بزرگ “حرکت قلب و روح لمس”، PGF هدف به طور مداوم زندگی مردم را با معرفی محصولات نوآورانه است که سرگرمی به سطح احساسات خالص افزایش را لمس کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا www.pioneer-mea.com