تشدید تجربه گوش دادن صاحبان خودرو،

پایونیر الکترونیک، به یک رهبر در صوتی و تصویری اتومبیل پس، امروز خط 2015 خود را از ساب ووفر و آمپلی فایر معرفی می کند. طراحی شده با فن آوری های صوتی در سطح جهانی، این سری توسعه داده شده است برای ارائه قدرت عالی و وضوح برای دوست داران واقعی موسیقی ماشین.

“موسیقی بخشی جدایی ناپذیر از درایو برای بسیاری از صاحبان خودرو، که انتظار می رود چیزی کمتر از بهترین تجربه صوتی بدون به خطر انداختن بر قابلیت اطمینان و قیمت است، گفت:” آقای Muralidhar سرگرمی، مدیر کل، برنامه ریزی محصول و گروه بازاریابی، پایونیر GULF FZE با مسئولیت. “پایونیر به ارمغان می آورد به زندگی این تجربه را از طریق خط خود را از ساب ووفر و آمپلی فایر که توسعه بر جهان و بر اساس شده است

قهرمان سری ساب ووفر پایونیر

TS-W311D4-subwoofer

TS-W311D4

ساخته شده بر ساب ووفر بالا به انجام پایونیر قهرمان گل سرسبد SPL (تراز فشار صوت) در جهان شناخته شده برای تولید وضوح صدا بی نظیر و حجم، خط جدید از ساب ووفر سری قهرمان در دسترس در نسخه های 10 و 12 اینچی با کویل صدا 4-اهم دو یا تک . آنها عبارتند از TS-W311 (12 اینچ)، TS-W311D4 (12 اینچ)، TS-W311S4 (12 اینچ)، TS-W261D4 ​​(10 اینچ) و TS-W261S4 (10 اینچ).

این ساب ووفر جدید به ارث می برند ویژگی برنده جایزه پیشگامان SPL – یک دارنده عنکبوت مجزا و مستقل از سبد، افزایش وضوح بازتولید صدای باس و بهبود خطی گردش در سطوح حجم بالا. این است که با تعدیل حرکات ناخواسته به مخروط آن با سبد ساخته شده است. مهندسی به کمک کامپیوتر را قادر می سازد IMPP کامپوزیت مخروطی جدید پایونیر به نقطه یک سطح طراحی شده است که بسیار سفت و سخت در عین حال سبک برای جلوگیری از نارسایی مخروطی حتی در سطوح فشار صدا بالا صحبت کرد.

رانندگانی که با صدای بلند را دوست دارم موسیقی خود را نیز از این ساب ووفر برای اولین بار در جهان به عنوان سمبل های دو لایه الاستیک پلیمر فراگیر، که به طور چشمگیری بهبود کیفیت صدا در حجم بلندتر قدردانی میکنیم. روشن، صداهای باس punchy در با جدید بسیار سفت و سخت ساختار سبد به طور کامل محصور این مدل ساخته شده است. مدار مغناطیسی آن نیز شدیدا به سبد ثابت به سرکوب نامطلوب پس زدن صدا تحریف به مخروط.

کوچکترین آمپلی فایر دیجیتال پایونیر

GM-D1004

مطمئن GM-D1004
با وجود طراحی فوق العاده جمع و جور آن، پایونیر کوچکترین آمپلی فایر دیجیتال GM-D1004، هرگز نباید دست کم گرفت. آن را به تولید روشن، صدای قدرتمند حتی در حجم بالا، به لطف قدرت بالا 100 W X 4 کانال آن است. ابعاد جمع و جور آن را قادر می سازد آن را به توان به راحتی پشت کنسول وسط و یا در داخل جعبه کنسول با کابل ارائه نصب، از بین بردن نیاز به سیم کشی پیچیده است.

رانندگانی که محل و اهمیت صوتی با کیفیت بالا خوشحال می دانم GM-D1004 باعث می شود این واقعیت از طریق ویژگی های برجسته مانند مفهوم مجموع کنترل لرزش که با بهره گیری از مواد ضد لرزش و مهندسی سازه های پیشرفته برای از بین بردن اعوجاج قابل شنیدن ناشی از رزونانس جزء میکروسکوپی خواهد بود، همچنین به عنوان یک سنسور ورودی که اجازه می دهد تقویت کننده به صورت خودکار شناسایی سیگنال ورودی و یک حالت ورودی بین سطح RCA و سطح بلندگو را انتخاب کنید. مدار GM-D1004 است با سیستم کنترل حفاظت که حواس دمای داخلی آن و به طور خودکار سطح ورودی تنظیم می کند، در قابلیت اطمینان بیشتر و در نتیجه نصب شده است.

ساب ووفر پایونیر و تقویت کننده های دیجیتال در دسترس خواهد بود در پایونیر نمایندگی از نوامبر 2014 مجاز است.
برای اطلاعات بیشتر در این محصولات، لطفا به صفحه پایونیر سرگرمی داخل اتومبیل فیس بوک در بازدید https://www.facebook.com/PioneerCarEntertainment

یادداشت های اضافی:

PIONEER و قالبگیری تزریقی PP (IMPP ™) مخروط، علائم تجاری از پایونیر شرکت ثبت شده است.

در مورد Pioneer GULF FZE با مسئولیت گیم

بازوی شرق میانه از پایونیر شرکت، پایونیر GULF FZE، (PGF) کسب و کار اصلی صنایع صوتی و تصویری را پوشش می دهد با طیف متنوع از محصولات شامل محصولات مربوط به دی وی دی، سیستم های استریو خانه، بلندگو، صوتی و تصویری اتومبیل تجهیزات بصری و DJ. در خط با فلسفه گروه شرکت های بزرگ “حرکت قلب و روح لمس”، PGF هدف به طور مداوم زندگی مردم را با معرفی محصولات نوآورانه است که سرگرمی به سطح احساسات خالص افزایش را لمس کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا www.pioneer-mea.com