پایونیر راه اندازی زمین شکستن ساب ووفر HVT

پایونیر الکترونیک، به یک رهبر در صوتی و تصویری اتومبیل پس، امروز رونمایی firstpatented ساب ووفر افقی عمودی تبدیل (HVT) در جهان خارج از ژاپن، TS-WH500A. فن آوری HVT منحصر به فرد، پس از مفهوم ارتباط اسکات راسل مدل اولین بار توسط پایونیر، که TS-WH500A ایجاد برای رسیدن به درجه یک تولید مثل باس غنی از باریکترین فرم تا به حال در بازار یافت توسعه داده شد.

“به عنوان مخترع تکنولوژی HVT لبه برش، ما مفتخر به معرفی اولین ساب ووفر HVT ثبت در جهان خارج از ژاپن، که به شدت ضخامت و ارتعاشات ناخواسته در مقایسه با ساب ووفر معمولی کاهش می یابد، گفت:” آقای Muralidhar سرگرمی، مدیر کل، برنامه ریزی محصول و گروه بازاریابی، پایونیر GULF FZE با مسئولیت. “ساب ووفر HVT نشان دهنده تعهد پایدار پایونیر در ایجاد محصولات نوآورانه به منظور افزایش تجربه صوتی مشتریان ما در ماشین. رانندگان هم اکنون می توانید یک سطح کاملا جدید از soundwith باس به طور قابل توجهی پایین تر اعوجاج و با دقت فرکانس پایین بیشتر در فاکتور فرم براق بسیار لذت ببرید. “

TS-WH500A

TS-WH500A_XMDEL5

TheTS-WH500A تصویب ساز و HVT thepatented در حال حاضر در صدا بال پایونیر اعمال سخنرانان -a اسکات-Russelllinkage داخل دستگاه ساب ووفر، whichtransforms حرکت افقی از سیم پیچ را به حرکت عمودی از دیافراگم، در نتیجه به طرز چشمگیری کاهش ارتفاع ساب ووفر و همچنین لرزش های ناخواسته، در حالی که دستیابی به تحویل صدا با کیفیت از طریق یک designThis براق و باریک مکانیسم ارتباط جدید از ویژگی های کلیدی است که قدرت theTS-WH500A توانایی را به بهتر ساب ووفر معمولی با تشدید کیفیت صدای باس در حالی که لکه بینی amuch طراحی باریک تر، دستیابی به موفقیت برجسته که در آن پایونیر اولین بار برای رسیدن است.

TS-WH500A، ساب ووفر HVT ثبت شده، اهرم بر روی مکانیسم ارتباط HVT که:

• به طور چشمگیری کاهش ضخامت – قرار دادن منحصر به فرد از سیم پیچ و دیافراگم فوق العاده مسطح به طور موثر reducedthe ضخامت ساب ووفر.
  • ساختارهای متعارف رفع ofUnwanted لرزش-بر خلاف آن دیافراگم و سیم پیچ صدای حرکت در همان جهت، این دو جزء طراحی شده اند به حرکت مخالف را از یک دیگر در جدید TS-WH500A. این بهبود تا حد زیادی minimizedthe نیروی بیش از حد معمولا واحدهای ساب ووفر withintraditional، که areoften علت ofundesirablenoisesat کابینه پایین یا نویز طبقه، مواجه می شوند. با استفاده از فناوری HVT، این ارتعاشات ناخواسته تقریبا غیر موجود در theTS-WH500A هستند.
  • غنی تر باس تولید مثل -Despite محفظه کوچک خود، TS-WH500A بهتر است مجهز به تولید فرکانس فوق العاده کم و طیف وسیع تری نسبت به سایر مدل های معمولی است. مکانیسم ارتباط HVT اجازه می دهد تا subwooferto انجام تعلیق نرم با کاهش محدودیت حرکت عنکبوت و / یا سیم پیچ صدا، جلوگیری از اعوجاج صوتی بیشتر به منظور دستیابی به پاسخ آکوستیک برتر با باس واضح تر.
  • نصب و راه اندازی انعطاف پذیر – با ابعاد TS-WH500A در 60mm (ارتفاع)، 250MM (عرض) و 340mm (طول)، صاحبان خودرو بیشتر از این گزینه برای نصب HVT subwooferunder seatswith وسیله نقلیه خود را طراحی جمع و جور و باریک غیر آن است.

ساب ووفر پایونیر HVT از اواخر ماه نوامبر 2014 در نمایندگی های پایونیر مجاز در دسترس خواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر در این محصولات، لطفا به صفحه پایونیر سرگرمی داخل اتومبیل فیس بوک در بازدید https://www.facebook.com/PioneerCarEntertainment

یادداشت های اضافی:

PIONEER علامت تجاری از پایونیر شرکت ثبت شده است.

در مورد Pioneer GULF FZE با مسئولیت گیم

بازوی شرق میانه از پایونیر شرکت، پایونیر GULF FZE، (PGF) کسب و کار اصلی صنایع صوتی و تصویری را پوشش می دهد با طیف متنوع از محصولات شامل محصولات مربوط به دی وی دی، سیستم های استریو خانه، بلندگو، صوتی و تصویری اتومبیل تجهیزات بصری و DJ. در خط با فلسفه گروه شرکت های بزرگ “حرکت قلب و روح لمس”، PGF هدف به طور مداوم زندگی مردم را با معرفی محصولات نوآورانه است که سرگرمی به سطح احساسات خالص افزایش را لمس کند.

برای کسب اطلاعات بیشتر، لطفا www.pioneer-mea.com

(English) Android Auto Demo (English) Apple Car Play